Floarea Buduru – cetăţean centenar, un exemplu de viaţă pentru generaţiile de astăzi

Floarea Buduru – cetăţean centenar, un exemplu de viaţă pentru generaţiile de astăzi

În ciuda vremurilor grele prin care trec giurgiuvenii, printre noi există și persoane demne de toată admirația, oameni care ajung să aniverseze vârste frumoase, precum este cea de 100 ani, împlinită vineri, 10 ianuarie, de doamna Floarea Buduru.
De 82 de ani locuiește pe strada I.C. Brătianu, într-un imobil îngrijit și astăzi de către domnia sa. La ceas aniversar, vineri, am găsit-o acasă, așteptându-și familia pentru a sărbători împlinirea unui veac de existență.
Vizita reprezentanților Primăriei Municipiului Giurgiu a surprins-o pe bătrâna centenară care a primit cu bucurie diploma de “cetățean centenar”, oferită din partea primarului Nicolae Barbu, dar și un buchet de flori și un tort.
Floarea Buduru a fost căsătorită, soțul părăsind această lume la 77 de ani. Împreună au avut trei copii, doi băieți și o fată, unul dintre fii, murind la vârsta de 61 de ani. Celălalt, astăzi în vârstă de 80 de ani locuiește în Canada. Vineri, centenara a primit vizita fiicei și a nepoatei sosite din Germania, special pentru acest prilej.
Întrebată cum a reușit să ajungă la această onorabilă vârstă, Florea Buduru ne-a răspuns că secretul său a fost munca, muncind atât la câmp cât și în gospodărie, bătrâna sfătuindu-i pe tineri să muncească și să aibă o viață echilibrată.

Ultima modificare: 13.01.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Strada „Mircea cel Bătrân” va fi redată circulaţiei rutiere luni, 20 ianuarie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.